събота, 22 август 2009 г.

Ebanizm- предложение на седмицата!

Предложението ми за седмицата е несериозно, както подобава за горещо лято. Преди няколко седмици групата заби по бургаските среди, аз бях информирана и снабдена с материали и ето- Ебанизм достигнаха и до вас!
Песни като "Ядене и Пиене" просто плачат да ви станат summer theme song! Аз лично веднага се сещам за The Pomorians- Обичам да пуша, да пия и да ям. Друга безкрайно искрена и умиляваща песен, която всъщност и Артерия свирят.
Но да се върнем на Ебанизм. Групата възниква назад назад във времето през 1997, когато за метълът имаше по- добра почва край южното черноморие и ако не се лъжа митичният клуб/дискотека Сатан още съществуваше. Членове на групата са Busty и Babbata с неофициален трети член алкохолът. Именно алкохолът е основният вдъхновител на групата и виновник за повечето текстове, все спонтанно записани! Първите опити на групата са си все така несериозни както и следващите. Несериозни, не в смисъла на жалки опитчета за музика, а приятна, разтоварваща душата симфония на простотията и алкохолния делириум. Началото е поставено с мерака за рап кавър на парчето на Slayer- South of Heaven. Поради липса на адекватен интернет и инфо, минават на друг трак- Bowels of the Devil (Body Count), което като се ориентирам по името, е не по-малко плодотворна почва за гениално забавен кретенизъм. А името на славната тройка е родено покрай протичащия по това време Death Fest в Бургас. Конформистки следвайки примера на групи като Demonism и Diabolism, Busty и Babbata (и алкохолът) се именуват Ebanizm. Ebanizm често викат гост- музиканти като Тодор Сепултурата, Малката Муфта (Мурзилка), Йосиф Пенчев и Светльо (Brothers In Blood). Геният обаче си остава C2H5OH (Галено наричан Кольо. Това е галено от алкохол. АлКохоЛьо= Кольо)
По думите на Babbata, Ебанизм са студийна банда, но затруднението идва от това, че членовете живеят в двата края на Европа. Все пак те се събират и правят записи 2-3 пъти в годината, за да разбият класациите с феноменалния си талант!
Това е официалният им сайт. Моля, насладете се, линкнала съм ви директно към медията, за да дръпнете великолепните им парчета!

Няма коментари: