понеделник, 7 април 2008 г.

Първи крачки

Здравейте. Това би трябвало да е нещо като встъплителен пост за този блог.Може би ще е най-добре ако започна с изясняване на целта му.

Та,музика.Хората сме странни същества.Придаваме особенно значение на различни звуци,подредени в някаква ритмичност с прикачен към тях текст с абстрактен замисъл в повечето случеи. Ние не сме изключение от останалите. Все повече осъзнавайки голямото влияние,което ни оказва музиката, усетихме нужда да споделим това с вас.

В този журнал ще пишем всичко, както ние го разбираме. Ще обсъждаме групи,албуми,събития,стилове и конкретни песни. Ние сме няколко човека с различни възгледи. Ще се постараем да ви запознаем с по-стойностните неща,които си заслужава човек да чуе и да ви ориентираме поне малко,до колкото ни се отдава, в музикалната необятност.

Ако очаквате нещо шаблонно или изтъркано,не четете.Ако искате абсолютно обективни мнения,забравете.Ако искате гореща информация за всичко което излиза,купете си Про-рок. Ако искате дълги биографии на застаряващи изпълнители,използвайте wikipedia.

Тук ще видите нашата гледна точка.

~Д-р АЛУ

1 коментар:

Blaze~ каза...

чудесно! първият пост е по вкуса ми.