петък, 18 април 2008 г.

Romeo Must Die - Defied by enemies


















Не,не.Не се заблуждавайте по обложката на албума или името на групата.Не са емо,даже напротив.Нито пък имат нещо общо с едноименният кунг-фу филм на Джет Лий. Пичовете са жесток английски траш металкор. Бърз ритъм,агресивни рифове,здраво дране и хейтърски текстове,всичко,точно както го обичам. Ако щете вярвайте,но успях за един следобед супер жестоко да лудна по музиката им.
Въпросната група сега прохожда,дори още нямат дебютен албум,но в никакъв случей не са някакви неориентирани хлапета,който не знаят какво искат да свирят.Предвождат ги двама ветерани в стила,които са бивши stompin' ground.
Това,което представям на внимание е тяхното EP "Defied by enemies". 6 горещи парчета,на които се размазах от куфеене.Даже,като се има предвид че 1 и 6-та песен са intro и outro,EP-то си заслужава най-малко да му хвърлите поглед,ако си падате по по-тежки неща.
Без лиготия,злобно и кораво. Това ще кажа за тях.
Можете да ги чуете в тяхният myspace - http://www.myspace.com/romeomustdie

~Д-р АЛУ

2 коментара:

Mulder каза...

Хех, тези определено ще се чуят. Артовете им са много добри, пък и можеш ли да сбъркаш с злобен метълкор?

Д-р АЛУ каза...

мм,януари пичовете са били в София,имали са концерт в някакво клубче пред 100-на човека.Казали са,че и за напред мислят да понаминават към България.Ако дойдат в Пловдив,неотменно съм там.