сряда, 14 май 2008 г.

"Maiden Heaven"

Невероятни новини за всички фенове на Мейдън и за всички по-вещи в дизайна със софтуер: списание Kerrang! убеди някои от любимите си изпълнители да направят кавъри на най-големите хитове на IRON MAIDEN събрани в албум озаглавен "Maiden Heaven"
Траклистът ще бъде разкрит през следващия месец и списанието иска да ангажира и ВАС чрез конкурс за изработката на обложката на албума!
Свободата ви е пълна, доколкото естествено изразните средства го позволяват. Приемат се всякакви интерпретации, изработени с програма или инструмент (разбирайте четки, креда, въглен) по избор. Екип на Kerrang! ще избере победителя и ще се свърже снего в кратък срок. Може да подадето заявлението си за участие (творбата си) като формат с висока резолюция JPG (300dpi - 150mm x 150mm) , като файлът трябва да изпратите на feedback@kerrang.com . Алтернативата ви е обикновената поща- адресът е до получател Kerrang! Magazine, PO Box 2930, London, W1A 6DZ. Пояснявам обаче, че изпратеният материал няма да бъде върнат.
Какво печелите вие? Самият факт, че ваш дизайн може да украси обложката на този изключителен албум, избраният кандидат печели и едногодишен абонамент за списание Kerrang!
Крайният срок е 26ти май, така че действайте!
Като завършек ви известявам, че вече първият кавър е факт. Той е дело на DREAM THEATER и песента, която са изпълнили в свой вариант е "To Tame a Land".


Толкова от мен засега, надявам се талантливите от вас да не се въздържат от участие, тук държавата , от която сте няма значение. Бъдете смели и опитайте способностите си!


Blaze ~




Няма коментари: