сряда, 21 май 2008 г.

Mike Patton & Zu

Mike Patton, небезизвестният основател на Faith No More и прочутите Mr. Bungle отново ще наелектризира феновете си в България! Втори път за по-малко от 6 месеца музикантът идва на изпълнение в страната, този път заедно с триото Zu, също известни с авангардната си и експериментална музика. Събитието е организирано от New Music Agency
Photobucket

Както виждате, концертът ще се състои в Duke club ( бившото SPS ) в Борисова градина, като според сайта на агенцията организатор :
" Билети предварителна продажба - 30 лева от 21 Май 2008 в магазини BOARDSHOP : ул. Цар Асен № 87 и ул. Цар Иван Шишман № 24 в София
Билети в деня на концерта и вход - 40 лева"
Аз лично смятам,че би трябвало да ги пуснат по ticketstream и да станат достъпни за закупуване в магазините за оригинална музика из Пловдив и другите по-големи градове.


За възнамеряващите да отидат- очаква ни фиаско от експериментална музика, не само заради присъствието на Патън. Самите Зу, които му партнират имат солидно реноме в смесването и експлоатрането на жанрове като джаз, хардкор и пънк.
Целият line-up за вечерта се очертава да е следният:
Mike Patton: Vocals & more surprises
Massimo Pupillo - Bass
Jacopo Battaglia- Drums
Luca Mai - Sax


Ако имате възможност да отделите 30-40 лева за билет, чудесно за вас- препоръчвам ви събитието. Но правя важната забележка, че ще трябва да забравите всякакъв консервативен музикален вкус у дома си на шкафа. Ако това условие е изпълнено доброто преживяване е гарантирано!


Blaze~

Няма коментари: