четвъртък, 22 май 2008 г.

Rabbit Junk




Това са Rabbit Junk и дано цветното анимирано клипче не ви е подвело. Не са лигави, не са детински, не са леки. В музиката ще чуете дори барабани типични за death metal-а, но се разчита и на програмиране на част от инструментала. Групата всъщност е от онези характерни напоследък явления наречени "армия от един воин" или с други думи геният зад проекта JP Anderson ни доказва, че и сам воинът е воин и самият той стои зад Rabbit Junk. Групата се появява през 2004то лято Господне с едноименния си албум и веднага получава признание във Великобритания от Metal Hammer Magazine, както и от цяла поредица онлайн списания.
JP черпи вдъхновението си от музиканти като Atari Teenage Riot. Преди основно заминание му е била популярната в ъндърграунда група The Shizit, която добива легендарен статус. Сегашният му проект е смесица от крясъци, лигави женски вокали, cold-wave Industrial, и metal, но електронната нишка е лесна за долавяне в песните.
След дебютния албум следват REframe (2006) и This Life Is Where You Get F*cked! (2008) като от уебсайта на групата вече се продават записи в Америка, Обединеното Кралство , Европа и Япония. Можете да го посетите тук.
Официалното видео към една от песните от новия албум вече е излязло и можете да го видите именно от личния сайт на групата.
Ако решите да ги прослушате, което горещо препоръчвам за любителите на метала и електрониката, подгответе се за скорост, лудост и ексцентричност както на звука, така и на лириките. Предлагам да ги чуете от следните myspace профили:
Rabbit Junk 1
Rabbit Junk 2
Rabbit Junk 3
Rabbit Junk 4
Rabbit Junk older stuff
Enjoy!



Photobucket



Blaze~

Няма коментари: