вторник, 13 май 2008 г.

Mötley Crüe

Photobucket



След повече от десетилетие суша Mötley Crüe ще ни зарадват с нов албум "Saints of Los Angeles". Датата на издаването му беше наскоро променена на 24ти юни, като удължаването на срока се дължи на вдъхновението за още едно парче, което старите рокери получили след живото изпълнение на Crüe Fest с колегите си Buckcherry, Papa Roach, Sixx:A.M. и Trap. В тази китка от вече 13 парчета се разказва историята на самата група и най-добрепродаваното й творение The Dirt, без задръжки, без нищо спестено и скрито.
Mалко повече за неочакваното вдъхновение от
Sixx: Преди предтавлението ни за предконференцията, бяхме натиснали здраво звука при саундчека, просто забивахме и така спонтанно се роди новата идея. Бързо я записахме и отидохме в студиото за записи, и толкова ни хареса, че изтласкахме напред издаването на албума с една седмица, за да можем да включим парчето в албума- сега той има 13. Това е най-добрата песен за завършека на записа - с началото на нова глава в кариерите ни."

Ето и последното видео, което можете да намерите качено в официалния сайт ->
myspace music videos
sola flash video


А ако официалния сайт не ви устройва, винаги може да разчитаме на добрия youtube.




И малко повече за самия фестивал
Crüe Fest, на който се зароди фаталното 13то парче- той е организиран от Live Nation и обхваща самия рок лайфстайл. Листът от групи за “Crüe Fest ‘08” включва Mötley Crüe, Buckcherry, Papa Roach, Sixx:A.M. и Trapt и със сигурност ще е най-шумното събитие за лятото в Америка и Канада! Всичко ще започна на July 1st на West Palm Beach, Florida и ще си проправи път чак до Северна Америка минавайки през 40 дати за месеците юли и август.



Blaze~

Няма коментари: